logo

Januari 2015

logo

Super Sand Castle


Deze maand reviewen we Super Sand Castle van Goliath. Super Sand is een uniek soort zand waarmee je gemakkelijk allerlei vormen kunt maken. Doordat Super Sand extra zacht en kneedbaar is, is het erg gaaf om er mee te spelen. Ben jij benieuwd wat wij van Super Sand vinden? Lees dan verder!


Hoe ziet het Super Sand er uit? 3 sterren

Het Super Sand ziet er uit als normaal zand maar heeft een iets lichtere kleur. De doos heeft vrolijke kleuren en legt uit wat je allemaal met Super Sand kunt doen. In de doos zit een grote zak Super Sand, een bak waarin je het zand kunt bewaren en gave felgekleurde vormpjes waarmee je het zand kunt bewerken. Bij de Castle set horen: grote en kleine kasteelvormen plus een roller en stempel met baksteen of steenmotief.


Opbouw 5 sterren

Super Sand voelt zachter aan dan normaal zand, is kneedbaar als een soort van klei maar droogt niet uit. Het wordt gemaakt van natuurlijke materialen en is antibacterieel. Het Super Sand geeft wel wat vlokjes af als je er mee speelt maar deze veeg je gemakkelijk op. Het grootste voordeel van Super Sand is dat je het binnen kunt gebruiken omdat het niet zo veel rommel geeft. Dit is erg handig als het buiten regent of als je niet van opruimen houdt! Daarnaast is het door de speciale structuur ook nog eens extra leuk om met Super Sand te spelen.


Instructies 3 sterren

Voor de opbouw van jouw Super Sand kasteel heb je geen instructies nodig. Het enige wat je nodig hebt is het Super Sand, je handen, de vormpjes en je fantasie! Met de vormpjes kun je kasteelmuren en torens bouwen en met de roller leg je binnen een oogomslag een ├ęchte middeleeuwse straat in je kasteel. Met je vingers kun je het zand vormen en deukjes prikken in het zand, zo kun je jouw kasteel bijvoorbeeld pimpen met een waterput of boerenschuur.


Kwaliteit 3 sterren

Omdat het zand luchtdicht verpakt zit lijkt het of er niet zo veel zand in de doos zit, maar als je vervolgens de zak open maakt valt dit reuze mee. Het Super Sand werkt prima zolang je er geen water bij gooit. Als je niet met smerige handen in het zand gaat wroeten of het zand stof laat happen wordt het zand niet smerig. Verder is het zand niet stuk te krijgen.Fun factor en orginaliteit 5 sterren

Wij waren nog niet bekend met Super Sand en zijn bijzondere structuur, vandaar dat het Super Sand in ieder geval punten scoort voor originaliteit! Met Super Sand Castle kun je jouw fantasie helemaal los laten gaan en gave kastelen bouwen. Maar kun je als je wilt ook werken aan andere dingen zoals je eigen zand droomhuis. Als je thuis zandbak of koekjes vormpjes hebt kun je deze ook gebruiken. Daarnaast zijn er nog twee andere Super Sand sets beschikbaar, een met dierenvormpjes en een met geometrische vormen.


Conclusie 4 sterren

Het Super Sand heeft ons verrast, de structuur van het zand is erg grappig en daarnaast is het werkelijk extra zacht en extra kneedbaar. Ondanks dat geeft het niet veel rommel en kun je het binnen gebruiken. Dit is erg handig in deze koude wintermaanden en als niet van opruimen houdt! Kortom, het Super Sand is super!
Prijsvraag

Prijs

Wil jij kans maken op Super Sand? Doe dan mee aan de prijsvraag!


Wat zou jij bouwen met Super Sand?