Gadget van de Maand maart Review

Magic Jinn

Magic Jinn

Deze maand reviewen we Magic Jinn. Een te gek blauw buitenaards wezen dat jou gedachte probeert te lezen door slimme vragen te stellen. Ga de uitdaging aan met Magic Jinn en je zult versteld staan! Kun jij een dier bedenken dat Magic Jinn niet kan raden? Wie is er het slimste… jij of Magic Jinn?Hoe ziet de Magic Jinn eruit?

4 sterren

De Magic Jinn is een vrolijk kijkend blauw beestje met een oranje neus en oranje strepen. Magic Jinn is van plastic gemaakt en gaat niet zomaar kapot. Op de doos staat een QR-code waarmee je toegang krijgt tot het bonusmateriaal en de Magic Jinn app. Deze app is in het Nederlands verkrijgbaar in de App Store en in Google Play.


Opbouw

3 sterren

Als je wilt gaan spelen met Magic Jinn moet je er eerst drie AAA batterijen in doen. Dit doe je door met een schroevendraaier het klepje op de onderkant los te schroeven. De batterijen zijn niet inbegrepen. Als de batterijen er in zitten hoef je alleen nog maar op zijn neus te drukken en kun je beginnen met spelen.Instructies

5 sterren

Het is belangrijk om het instructieboekje van Magic Jinn vooraf te lezen. Magic Jinn kan namelijk naar verschillende bevelen uit het instructieboekje luisteren. De instructies zijn makkelijk en goed te onthouden. Door de instructies leer je meteen wat je allemaal kunt doen met Magic Jinn. Want Magic Jinn kent bijvoorbeeld ook verschillende uitgestorven dieren en dieren die alleen in legendes bestaan.


Kwaliteit

4 sterren

Magic Jinn weet veel dieren te raden. We hebben hem veel moeilijke dieren voorgelegd en hij kon de meeste dieren raden. Wel duurt het soms lang tot hij de volgende vraag stelt. Voor de verschillende antwoorden zijn er verschillende geluidjes zodat je weet of hij het goed begrepen heeft. Als het niet klopt kun je ‘Ga terug’ zeggen en een nieuw antwoord geven. Als je het antwoord ‘hangt ervan af’ geeft hoort hij je vaak niet. Bij het geven van het antwoord moet je echt wachten tot hij is uitgesproken want zodra je te snel bent hoort Magic Jinn je niet meer. Bij ons had Magic Jinn veel moeite met het raden van een kat en dacht hij eerst aan een das.


Fun factor en orginaliteit

4 sterren

De Magic Jinn kan veel verschillende dieren raden. Hij begint elke keer weer met een andere vraag dus het wordt niet snel afgezaagd. Voor ons was het een echte uitdaging om een dier te vinden dat hij niet kon raden. Als het je lukt om een dier te vinden dat Magic Jinn niet kan raden geeft hij netjes aan dat je slimmer bent dan hem. Maar als Magic Jinn je dier wel kan raden vertelt hij je soms dat hij slimmer is dan jou. Zo nu en dan stelt hij veel vragen voordat hij het antwoord weet maar gelukkig maakt hij af en toe een grapje. De stem van Magic Jinn kan een beetje vervelend zijn voor je ouders maar je mag ze af en toe toch wel een beetje pesten ;).


Conclusie

4 sterren

Het spelletje is eigenlijk al heel oud maar doordat hij steeds nieuwe vragen stelt en zelfs af en toe een grapje maakt tussendoor maakt het een leuk spelletje. Het is zeker een spel dat je even bezig kan houden.


Prijsvraag

Prijs

Wil je er ook achter komen of je slimmer bent dan Magic Jinn? Weet jij een dier dat Magic Jinn zeker niet kan raden?

Laat ons weten welk dier jij in gedachten zou nemen en wie weet win je een Magic Jinn! We geven er vijf weg!Algemene Voorwaarden