Advertorial
logo

September 2015

Robo Turtle


Net als de populaire Robo Fish is er nu ook een Robo Turtle. Robo Turtle is een levensechte robotschildpad. Hij zwemt in het water en kruipt over land en als een echte schildpad! In het water worden zijn realistische zwempootjes geactiveerd. Met de Robo Turtle lijkt het net of je een echte schildpad in huis hebt!


Packshot

Hoe ziet Robo Turtle eruit? 5 sterren

De Robo Turtle Playset bestaat uit een groene robotschildpad, een aquarium en een rots waar de schildpad vanaf kan klimmen. De kleuren en bewegingen van de Robo Turtle lijken echt op die van een schildpadje! Zodra zijn sensoren in aanraking komen met water, begint de robotschildpad baantjes te zwemmen.


Opbouw 3 sterren

Het badje moet je zelf in elkaar zetten door er een ring doorheen te halen. Met de instructies erbij is het zo gedaan en helemaal niet moeilijk. Hierna moet je de bak vullen met water en klaar ben je! Met het schildpadje hoef je niks meer te doen, hier zitten de batterijen namelijk al in. Gelukkig zitten er ook nog extra batterijen bij.


Instructies 4 sterren

De instructies zijn erg makkelijk en duidelijk, het badje heb je hierdoor zo opgezet. De batterijen vervangen gaat alleen iets minder makkelijk. Hiervoor heb je namelijk een schoevendraaier nodig. Dit hoef je pas te doen als je andere batterijen leeg zijn.


Kwaliteit 4 sterren

De Robo schildpad is van hele goede kwaliteit. De bewegingen van het schildpadje lijken net echt! Ook lijken de kleuren op een echte schildpad.


Fun factor en originaliteit 5 sterren

Het is heel leuk om de Robo turtles in je kamer te hebben staan. Je kunt er eigenlijk hetzelfde mee als met echte schildpadjes. Kijken hoe ze lekker aan het dobberen zijn of ze uit de bak halen en laten kruipen over je bureau. Meerdere schildpadjes in het bakje maakt het nog leuker!


Conclusie 4 sterren

Wil je graag een schildpadje maar heb je geen zin om het aquarium schoon te maken en voer te kopen, dan is dit helemaal wat voor jou! Met de Robo turtle is het namelijk net of je een schildpad in huis hebt.
Prijsvraag

Wil jij ook graag je eigen Robo Turtle? Doe dan mee aan de prijsvraag!


Laat ons weten hoe jij je Robo Turtle zou noemen en maak kans op je eigen Robo Turtle!