logo

Maart 2015

logo

Armor-up BaymaxWat is de Armor-up Baymax?

Transformeer nu zelf Baymax tot superheld en weer terug tot een knuffelbare robot! Baymax is een vriendelijke witte opblaasbare robot die door mensen te scannen elke aandoening kan genezen. Door een slimme herprogrammering verandert Baymax in een stoere superheld, waardoor hij supersterk wordt en kan vliegen! Met de Armor-up Baymax kun jij Baymax nu zelf transformeren naar zijn superheldenvorm en weer terug!


Hoe ziet de Armor-up Baymax er uit? 5 sterren

De Armor-up Baymax bestaat uit 2 looks. Hij begint als witte Baymax en als je hem transformeert wordt hij een stoere, sterke superheld met zijn rood / paarse superheldenharnas aan, inclusief vleugels. Armor-up Baymax staat daarnaast ook nog eens super stoer op je bureau.


Opbouwen 4 sterren

Je moet er even voor gaan zitten om de Armor-up Baymax voor de eerste maal uit de doos te krijgen. Er zitten namelijk 20 losse onderdelen in de doos, en deze zitten goed strak verpakt. Het kan zijn dat je wat hulp nodig hebt bij het uit het plastic halen van deze delen. Bij het transformeren naar zijn superheldenvorm moet je de buik van Baymax eerst even omdraaien, anders past het rode harnas niet. Vervolgens kunnen alle delen door middel van een gemakkelijk kliksysteem op Baymax worden geklikt. Dit is niet moeilijk. Het is een soort puzzel, je moet zelf kijken waar je welk stukje monteert.


Instructies 3 sterren

In de handleiding staat stap voor stap waar welk deel van het superheldenharnas moet worden geplaatst. Dit is wel duidelijk. Op de buitenkant van de kartonnen doos staan ook enkele aanwijzingen om Baymax in elkaar te zetten. Ook als je de volgorde uit de plastic doos aanhoudt weet je precies waar alle stukken moeten komen.


Kwaliteit 4 sterren

Het materiaal zelf is stevig en van goede kwaliteit. Als je Baymax in superheld hebt veranderd en de bewegende onderdelen van de superheld wil bewegen kan het zijn dat zijn arm er bijvoorbeeld afvalt en je deze er weer opnieuw op moet zetten. Het hoofd en de armen zijn draaibaar maar je moet dus wel een beetje voorzichtig zijn!


Fun factor en originaliteit 3 sterren

Het leuke aan deze gadget is dat je Baymax zelf kan transformeren naar superheld en weer terug. De fun factor zit hem verder vooral in de fantasie, want buiten het zelf in elkaar zetten om, beleeft hij natuurlijk niet “zomaar” allerlei avonturen. Je kunt de armen, de vleugels en het hoofd draaien, de overige onderdelen zitten in een standaardpose. Als witte Baymax valt hij soms om, maar als superheld blijft hij gelukkig stevig staan en kun je hem stoer neerzetten als gadget in je slaapkamer of op je bureau.


Conclusie 4 sterren

Als je een beetje van puzzelen houdt of het leuk vindt om action figures te verzamelen is de Armor-up Baymax echt iets voor jou! Het is cool dat je Baymax zelf kunt transformeren. Je kunt dus zelf kiezen wie je vandaag op je bureau wil hebben staan; de vriendelijke Baymax of de sterke superheld! Baymax ziet er tof uit en hij is gemaakt van mooi en stevig materiaal.