logo

Augustus 2015

Nitro Grinders – Extreme Stunt RidersWat zijn Nitro Grinders?

Nitro Grinders zijn extreme stuntracers die je met één vinger kunt lanceren! Met deze stoere racers kun je stunten op allerlei voorwerpen. Met een boek of lineaal kun je al de meest geweldige stunts uithalen. De speciale Nitro Grinder ramps maken het uitvoeren van vette stunts nog makkelijker! Op de tips en tricks blaadje die in iedere verpakking zitten, staan de leukste stuntparktips waarmee je een vet circuit kan bouwen met voorwerpen die je al in huis hebt. Er zijn in totaal maar liefst 56 verschillende Nitro Grinders beschikbaar die je zelf kunt aanpassen met verwisselbare banden en velgen. Spaar ze allemaal!

Packshot

Hoe zien de Nitro Grinders eruit? 5 sterren

De Nitro Grinder lijkt op een kleine kanon met een personage erop. Er zijn in totaal 56 verschillende personages te sparen. Je kunt de Nitro Grinders per stuk kopen, in een duo verpakking of in een combi- pack met een ramp. Bij de duo verpakking krijg je één paar velgen en banden extra, waarmee je de look van jouw Nitro Grinder nog vetter kunt maken. Als je meer Nitro Grinders hebt, kun je de banden ook onderling verwisselen.

De ramp ziet eruit als een huisje, maar zodra je hem in elkaar zet wordt het bijvoorbeeld een coole halfpipe. Je kunt de ramp ook gebruiken als opbergmiddel. Met het handige handvat kun je jouw Nitro Grinders overal mee naartoe nemen.


Opbouwen 3 sterren

Met de losse Nitro Grinders kun je gelijk na het uitpakken stoere stunts uitvoeren. Je kunt er ook voor kiezen eerst de look van je Grinder veranderen. Dit doe je door de banden en velgen er simpel af te trekken en nieuwe banden of velgen erop te klikken. Binnen 10 seconden heb je jouw Nitro Grinder omgebouwd.

Voor de Nitro Grinder ramp moet je wel eerst even gaan zitten. Je trekt eerst alles uit elkaar en daarna moet je de ramp opbouwen. Als je de handleiding volgt is het niet moeilijk. Zorg wel dat je de onderdelen gelijk goed vastklikt, anders stort je ramp in!


Instructies 4 sterren

De Nitro Grinders banden en velgen kun je simpel verwisselen, zelfs zonder handleiding. Mocht je er toch even niet uitkomen staat er op het tips en tricks blaadje hoe je de banden en velgen verwisselt. Op dit blaadje staan ook cool tips en tricks om zelf een parcours te bouwen. Zo kun je met een boek al vette stunts uithalen.


Kwaliteit 4 sterren

De Nitro Grinders zijn van goede kwaliteit. Je kunt jouw Nitro Grinder dus makkelijk een stunt op meters hoogte laten doen. Met de ramp moet je alleen wel iets voorzichtiger zijn. De onderdelen zitten los aan elkaar geklikt dus kunnen wel uit elkaar vallen. Je kan de ramp dan natuurlijk wel weer gewoon opnieuw in elkaar zetten.


Fun factor en originaliteit 5 sterren

Met de Nitro Grinders heb je uren speelplezier! Iedere plek is met de Nitro Grinder een uitdaging voor de beste stunts, zowel binnen als buiten. De mogelijkheden zijn echt oneindig: maak van een stoel een vet parcours, speel stunt wedstrijden met vrienden of probeer alle Nitro Grinders bij elkaar te sparen.


Conclusie 4 sterren

Houd jij van vette stunts en ben je creatief? Dan zijn de Nitro Grinders echt wat voor jou! Het aller-leukste van de Nitro Grinders is dat iedere omgeving een nieuwe uitdaging is! Neem je Nitro Gliders mee naar school of speel ermee op straat met vrienden. Bouw een vette ramp en kijk wie de coolste stunts uitvoert. Je kunt je ramp ook gebruiken als opbergmiddel. Met het handige handvat kun je de Nitro Grinders overall mee naartoe nemen. De Nitro Grinders maken van jouw wereld een speelterrein!
Prijsvraag

Wil jij kans maken op een Nitro Grinders pakket? Doe dan mee aan de prijsvraag!


Verzin een coole naam voor een Nitro Grinder stunt en wie weet kun jij straks zelf de vetste stunts maken!