Advertorial
logo

Oktober 2015

Disney Infinity 3.0


Disney Infinity 3.0: Play Without Limits verwelkomt nu Star Wars™ bij de steeds groeiende verzameling van Marvel, Disney en Disney•Pixar-personages, -verhalen en -werelden. Nieuwe helden kunnen nu hun krachten bundelen met personages uit eerdere versies en op avonturen gaan die net zo groot kunnen zijn als jouw fantasie in de Toy Box is!


Packshot

Hoe ziet Disney Infinity 3.0 eruit? 5 sterren

De Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Starter Pack bestaat uit de Disney Infinity 3.0 videospelsoftware, een geheime codekaart, de twee Star Wars spelfiguren Ahsoka Tano en Anakin Skywalker met Lightsabers, de Twilight of the Republic Play Set en een Basis om de spelfiguren en de Play Sets op te zetten tijdens het spelen. Wij pakken de Playstation 4 versie uit voor de test, maar de Starter Pack bestaat ook voor de Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 en Wii U! Je krijgt bij het uitpakken gelijk zin om te beginnen, er zit zoveel in de doos om mee te spelen!


Opbouw 5 sterren

Om Disney Infinity 3.0 te kunnen spelen moet je als eerst de gamedisk in je console doen en de aanwijzingen volgen op het scherm. Het spel helpt je met het aansluiten van de Disney Infinity Basis waar je de spelfiguren en Play Sets op moet plaatsen. Wanneer je deze in de USB-poort van je console hebt gestoken begint hij licht te geven! Vervolgens kom je in het Disney Infinity menu. Het spel kan beginnen!


Instructies 4 sterren

Wanneer je Disney Infinity 3.0 voor het eerst speelt is het even wennen wat je precies allemaal kunt doen. Het spel is heel erg uitgebreid en je kunt gelijk allemaal verschillende dingen doen zoals een Star Wars verhaal spelen, een eigen wereld bouwen in de Toy Box of spelen in de wereld van andere gamers! Op de achterkant van de doos staat gelukkig heel duidelijk uitgelegd wat je allemaal kunt doen met de Starter Pack.


Kwaliteit 5 sterren

Alle onderdelen uit de Disney Infinity 3.0: Play Without Limits Starter Pack zijn van erg hoge kwaliteit. De spelfiguren van de Star Wars personages Ahsoka Tano en Anakin Skywalker zien er precies zo uit als op de doos. De figuurtjes voelen heel sterk aan en zijn in mooie kleuren geschilderd. Wanneer je er niet mee in het spel speelt kun je deze figuurtjes zelfs in je kamer zetten als kleine standbeelden! De Twilight of the Republic Play Set is van doorzichtig plastic gemaakt en ziet eruit als het Jedi Order symbool met twee lightsabers er achter. De Basis waar je de spelfiguren en Play Sets op plaatst is glanzend wit met grijs en ziet er mooi uit. Wanneer je hem aan hebt gesloten geeft deze zelfs verschillende kleuren licht! Het spel werkt heel goed en de laadtijden zijn niet heel lang. De besturing van de figuurtjes in het spel voelt heel natuurlijk aan waardoor je al snel helemaal in het spel zit! De graphics in het spel zien er een beetje cartoony uit.


Fun factor en originaliteit 5 sterren

Disney Infinity 3.0 is super mooi om naast je console te zetten en heel erg leuk om te verzamelen als je fan bent van Star Wars, Marvel, Disney•Pixar of Disney films! Zo zijn er van de nieuwste DisneyPixar film Binnenstebuiten al spelfiguren en een Play Set verkrijgbaar, en zijn er in totaal al meer dan honderd spelfiguren die je allemaal kunt verzamelen en spelen in de Disney Infinity 3.0 Toy Box. Het spelen van de verhalen uit de Play Sets is heel erg leuk als je houdt van puzzels oplossen en quests uitvoeren. In de Toy Box kun je oneindig lang nieuwe werelden bouwen en delen met andere gamers. Doordat andere gamers deze werelden blijven bouwen is het spel eigenlijk nooit uit te spelen! Speel de Play Sets met zijn tweeën en online met 4 spelers tegelijk!


Conclusie 5 sterren

Ben jij fan van Star Wars, Marvel, Disney•Pixar of Disney, vindt jij het leuk om zelf werelden te bouwen en wil jij beginnen aan een spel waar je maanden lang plezier van kan hebben? Dan is de nieuwe Disney Infinity 3.0: Play Without Limits echt wat voor jou! De spelfiguren zijn ook vet om te verzamelen en in je kamer neer te zetten!
Prijsvraag

Wil jij de nieuwe Star Wars Rise Against the Empire Play Set voor Disney Infinity 3.0 winnen? Doe dan mee aan de prijsvraag!

Helaas, je kunt niet meer meedoen aan deze prijsvraag omdat deze reeds is afgelopen.

Bekijk snel de nieuwe Gadget van de Maand en doe mee!


Van welk personage uit een Star Wars, Marvel, Disney•Pixar of Disney film zou jij een spelfiguur maken?